Web sitesi, Çerez İlkeleri'ne uygun olarak hizmetleri sunmak için çerez dosyaları kullanır.KiÅŸilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kiÅŸisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen "KiÅŸisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek için tıklayınız.
Garam masala, Hint mutfağında özellikle et yemeklerinde kullanılan bir çeÅŸit baharat karışımı. Bu baharat karışımı sadece et yemeklerinde deÄŸil, çorbalarda, hamur iÅŸlerinde, fırında piÅŸirmek istediÄŸiniz sebzelerde ya da tencerede piÅŸen sebze yemeklerinize çeÅŸni niyetine ilave edebilirsiniz. Hazırlamak için baharat listesi geliyor!
Hazırladığınız bu karışımını kırmızı et ya da beyaz et (özellikle tavuk ve hindi eti) marinasyonlarında ve piÅŸirme aÅŸamalarında kullanabilirsiniz. Fırında piÅŸirmek istediÄŸiniz sebzelerinizin üzerine gezdirip baharatlı enfes lezzetler elde edebilirsiniz. Hamur iÅŸlerinize de özellikle tuzlu ve baharatlı hamur iÅŸlerine zeytinyağı ile birlikte karıştırarak ilave edebilirsiniz.